utorok 8. novembra 2016

Garden Party v zime!


S blížiacim sa adventom a očakávaným snehom môžete začať premýšľať o malom prekvapení pre rodinu či priateľov. Pripravte pravú opekačku na snehu!


Poslúžia vám ku tomu záhradné ohniská, či misy na otvorený oheň, vytiahnite prekvapený gril, už uložený na zimný spánok. Hosťom oznámte, aby sa dobre poobliekali a nachystajte dostatok vankúšov a diek.

Záhradu slávnostne vydekorujte. Nezabudnite na množstvo svietidiel, v zime sa rýchlo stmieva.


Môžete sa so sánkami a s piknikovou súpravou vybrať i do zasneženého lesa, ale to by musel byť ozaj krásny slnečný zimný deň. Sánky však môžete použiť ako dekoráciu v záhrade - bezpečne blízko vykúreného domova.


Aranžujte podľa vlastného vkusu, využite všetko, čo je ešte v záhrade a nezabudnite ani na štylizovaný adventný svietnik so štyrmi sviečkami.


Ak nemáte odvahu stolovať rovno na snehu, pripravte občerstvenie na terase. V každom prípade sa ubezpečte, že máte dostatok dreva na kúrenie. Môžete ho prichystať i pekne naaranžované v košíkoch alebo v črepníkoch.


Na terase sa skôr udrží i teplo zo záhradných plynových ohrievačov. Nezabudnite aspoň na jeden horúci nápoj. Môže to byť čaj alebo niektorý z obľúbených adventných alkoholických nápojov. Pripravte si stojan s čajovou sviečkou na ich priebežné ohrievanie.

Už cítite vo vzduchu tú nádhernú zmes vôní? Citrónu, škorice a klinčekov?


Obrázky: Pinterest
Koláže: Eva Stalder


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára